Helglängtan redan en tisdag

Det låter ju inte riktigt vettigt för än är det ju lite vardagar kvar som ska klaras av. Men som jag är sugen på helg, jag har så mycket jag vill göra och pyssla med. Jag ska prova sy ett par byxor till Victor jag fick en idé om igår, Lovisa har beställt mössa och klänning till nallen och jag, sen är jag sugen på att pyssla med lite annat smått och gott.

På fredag ska vi ha stormöte på dagis. Victor blir ju (såklart) trött och har lite andra svårigheter. Jag som lite påläst kan ju koppla det direkt till hans hjärtfel, men personalen har lite svårare att förstå det så nu plockas experterna in. Jag hoppas att det främst ökar förståelsen hos barnen, jag är ju fullt medveten om att Victor kommer att bli trött i vilket fall som, men om de ändå kan förstå varför han blir trött och hur det yttrar sig samt hur de kan göra det så bra som möjligt för honom så har vi ändå kommit en bit på vägen.

This entry was posted in Barnkläder, Pyssel, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

66,755 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>