Varför gör jag det?

Gick in på familjeliv av någon outgrundlig anledning. Nu är jag mest irriterad. Hur orkar alla vara så galet nervösa för precis allting. Har de inte kännt sparkar i vecka 7 undrar de oroligt om något är fel. Slinga håret, är det farligt?
Eller ännu värre, någon var orolig över att äta kinamat. Svaret personen fick var att sojafläckar på kläderna kan vara svåra att få bort.
Är folk verkligen så nojiga? Hur tusan orkar de med sig själva? Det är väl lika bra att stänga in sig i ett syrgastält och bara få superduperkontrollerat dropp som näringstillförsel när man är gravid. Men då kanske även syre kan vara farligt…


Edit: Kände mig tvungen att göra ett tillägg. Det handlar alltså inte om att vara rädd för onödiga risker. Alla har väl folkvett att inte göra sådant som man vet är farligt. Det här är folk som är helt tokiga över saker som faktiskt inte är det minsta farligt.
Det intressanta är förmodligen också att precis samma personer inte skulle tveka en sekund att sätta sig i en bil för att åka någonstans. Efter en kort stunds funderande så är det förmodligen det farligaste jag gör i mitt liv.

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,303 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>