En ny vecka

Käre tid en sån rivstart. Klockan 07:20 hade jag tid på en däckfirma för att få på nya vinterdäcken, nu är bilen redo för vintern. Efter att ha lämnat barnen var det dags att åka till jobbet. Vi skulle ha mycket att göra idag så istället för att börja klockan 12 som jag gör i vanliga fall skulle jag börja klockan 10. Lång dag alltså…

Lite glädjande var ju att jag äntligen fick öppna första paketet i min adventskalender. Jag är med i en paketkalender som ska innehålla olika syrelaterade saker. Riktigt spännande och efter att ha öppnat första paketet känns det som att jag hade världens sämsta fantasi. I dagen paket fick jag ett par tygbitar, ett paket näsdukar och en instruktion om hur man syr ett näsduksfodral. Så himla kul grej. Hade nog aldrig sytt det annars, men nu måste jag nästan göra det :) . Väntar med spänning på att få öppna morgondagens paket.

This entry was posted in Pyssel, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

66,755 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>