Efterlängtade helg

Det har varit en ganska så tung vecka. I söndags vaknade jag med halsont och sen har förkylningen varit ett faktum. Usch som jag mått, men har ändå känt mig okej med att gå till jobbet. Kanske inte bästa beslutet så min prestation varit på allt annat än topp, det är då tusan att det ska bli så skralt i kassan av att vara sjukskriven. Nåja, nu är ju arbetsveckan avklarad och det gick ju det med. På måndag börjar jag med övertid, vi kommer att ha massvis att göra så jag är inkallad ett par timmar tidigare, tuff start på nya veckan alltså. Nåja, jag får glädja mig åt att kompsaldot byggs på så att det blir betalt för de dagarna jag tagit ledigt i jul.

Lovisa var på sitt första disco idag så vi startade dagen med en lite shoppingtur. Hon hade haft jätteroligt på discot även om det bara var en av hennes kompisar som kom även om andra sagt att de skulle komma. Men det är väl som med så mycket annat att de säger de ska komma, men har inte bestämt det med sina föräldrar. Nåja, lillfröken var riktigt nöjd och vill gå på alla discon.

Silvio har jobbhelg så vi andra får sysselsätta oss med annat. Det får bli städning och adventspynt. Det känns som ett lagom projekt och något uppiggande i mörkret som är nu. Jag får se också om jag är så modig att jag tar med barnen på julskylning på söndag, det brukar ju vara ganska stimmigt och mycket folk.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,722 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>