Godkänd lilleman

Idag har det verkligen varit en heldag på sjukhuset med Victor. Jag fick ta första passet på morgonen som var ett besök på ögonmottagningen. Eftersom hans syn inte förändras så snabbt som förväntat ville de kolla hans ögonbottnar. Sicken tid det tog, men med genomgång av väntrummets alla pussel och muta i form av tidning om han var duktig med ögondropparna så gick allt bra. Läkaren skulle kika lite mer på fotona som togs, men sa annars att det se normalt ut och att det kan vara så för Victor att hans synfel inte går att korrigera. Han ser ju inte sämre än att han skulle få ta körkort utan krav på glasögon, men han behöver ju ändå sina glasögon i vardagen.
Nåja, senare än väntat kunde vi åka hem och jag fick stressa vidare till jobbet.

Det kanske lite mer spännande sjukhusbesöket inträffade i eftermiddags så det fick Silvio ta, det var nämligen dags för den årliga kontrollen av hjärtat. Allt såg jättebra ut även om det var lite svajiga värden på saturationen, men med tanke på dunderförkylningen Victor dragit på sig är det inte så konstigt. Vi skulle också gjort ett 24-timmars EKG, men alla maskiner till det var redan utlånade. Besöket avslutades med det årliga influensavaccinet och det krävdes visst lite muta för att han skulle gå med på det ;) .

Imorgon ska jag och Lovisa ta en liten shoppingtur på förmiddagen för hon ska på sitt första disco senare på dagen. Hon är grymt pepp på det, särskilt eftersom det kommer att vara godisregn.

This entry was posted in Vardagsliv, Victors hjärta. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,688 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>