Skoj som blev allvar

När jag fick en stund för mig själv satte jag mig och klickade hem lite julklappar till barnen. Efter det skojade jag lite med Victor och sa att jag hade pratat med Tomten om det där med julklappar. Victor frågade vad han skulle få och lite på skoj svarade jag att han skulle få en ny snuttefilt. Jag förväntade mig lite besvikelse och att vi kunde skratta om det och säga att det var på skoj, men såklart blev ungen jublande glad. Så jag får väl även ordna en snutte för husfridens skull ;) . Misstänker att han inte kommer att bli det minsta besviken över LEGO Batmangrottan och Bayblades, men vem vet ;) .
Lovisa ska få sin efterlängtade LEGO Friens Solskensranchen och Loops & Looms som är några armband “alla” kompisar har som hon kan pyssla med själv. Lite annat smått och gott blir det kanske också framöver.

Det är mycket LEGO nu hos båda barnen som gäller och de har ju under året gått igenom stora delar av de små, billiga byggsatserna så de blir nog glada nu när de äntligen får lite större byggen.

This entry was posted in Shopping. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

63,624 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>