Helgen gick i rasande fart

Mest har vi städat, det som är så roligt ;) . Kanske inte, men jag känner mig väldigt lugn av resultatet. Även om jag kan vara en stökfia av rang så trivs jag betydligt bättre när det är städat och fint. Så länge det är ostädat känner jag mig stressad. Nåväl, med två barn som drar fram saker snabbare än snabbast så känns det ändå som att det konstant är oordning.

Desto roligare är att det att fundera på hur vi ska göra om hemma. För det behövs. Lite nya möbler istället för de slitna vi har och så ska det upp nya tapeter. Vi har alltså lite att pyssla med nästa år för det får ju såklart bli lite i taget. Prio ett är köksstolar, för de vi har sjunger verkligen på sista versen efter att hunden vi hade maniskt tuggade sönder allihopa. Stolar alltså… som är så tråkigt att köpa.

Nåväl, ny vecka väntar. Nu känns det fint för det är ju bara två veckor plus en måndag att jobba sen blir det långledigt. Välbehövligt, har känt mig alldeles för trött, förkyld och risig sista tiden så att ladda om batterierna är nödvändigt. På lördag ska vi dessutom ha julfest, verkligen något att se fram emot.

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

63,622 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>