Rundar av veckan

I veckan har det varit mycket jobb för min del med mycket övertid så jag känner mig ganska så trött och sliten. Nu längtar jag verkligen efter lite ledighet för att ladda om batterierna.

Idag är jag lite extra seg för igår var det julbord med jobbet. Massa god mat, jobbarkompisar och några timmar på Kafé de Luxe, sen fick det vara nog och det blev hemfärd när folk fortfarande köade för att komma in. Lite nattmat och en busstur senare var det skönt att bädda ner sig i sängen.

Jag innledde dagen med sovmorgon, nu är det tvättid och allmänt slappande och lite plockande här hemma. Har för tredje dagen i rad huvudvärk som kommer krypande och gör ont. Igår försvann den efter ett par öl, i fredags efter vila och idag vet i sjutton vad som kan hjälpa då hemma själv med barnen inte innebär så värst mycket vila ;) .

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

63,624 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>