Ibland bara älskar man sina medmänniskor

Idag var första lediga dagen, tillika lönedagen. Jag och barnen tänkte fixa ett par småsaker såsom inköp av julklapp till deras far samt lite mer mat. Efter en sväng på Grand Samarkand där barnen skulle slita i allt, tjata om allt och bli ovänner om allt mellanlandade vi på Burger King för någon sorts näringsintag och fortsatt härjande. Slutdestinationen var Citygross och då var mitt tålamod hyfsat slut så jag blev lite trött på Victor när han skulle vara omständig och öppna/stänga dörrar till kylar och sådär så jag ledsnade och fräste nog åt honom att fler vill handla och att hans procedurer och tjafs liksom tar lite onödigt lång tid då andra behöver komma fram.

Guldstjärna till mannen som snällt sa till Victor att han gärna kunde få stänga dörren efter att han tagit det han ville ha. Alltså tack, på riktigt.

Sen blev jag lite snällare en stund tills vi var klara, hade handlat typ hälften av det vi skulle ha och åkte hem istället. Hade tänkt att snälla barn kunde få ett litet studiebesök på mitt jobb då de varit sugna på att kika in där, men jag orkade inte riktigt.

Nåja, imorgon julafton. Innan dess ska disken undan, skinkan ska lagas och imorgon får det bli fix av den andra maten. Inga jätteprestationer, men jag är ganska så himla trött så ambitionsnivån är inte så hög. Vi kommer bara att vara hemma, min bror kommer så det blir en lugn och sansad tillställning även om barnen är extremt speedade över sina julklappar.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

63,622 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>