Det där med att ha jullov

Julafton och det det där förflöt lugnt. Barnen var såklart riktigt pepp och längtade efter julklapparna. Vi var hemma, bara vi och min bror. Lagom ansträngande alltså. Glatt öppnades klapparna och barnen var nöjda. Eftersom de fick en del legosatser fick vi vuxna rycka in och hjälpa till med byggandet.

Jag tog ledigt från jobbet nu runt jul för att kunna vara hemma. Väldigt skönt och lugnt även om barnen kanske inte är fullt så lugna. Tur att jag snabbt glömmer hur himla härjiga de kan vara. Silvio däremot har ju inte fått något ledigt och nu hade han jobbhelg så vi har fått klara oss själva. Igår åkte vi till vännerna i Ingelstad där det var fullt ös med alla barnen, vi blev bortskämda med både fika och kvällsmat till min stora glädje.

Fyra dagar till väntar med ledighet för mig och barnen sen börjar jag jobba igen på fredag. Vi får se vad vi hittar på. I vanlig ordning har jag ju haft storartade planer för allt som ska hinnas med och har egentligen inte hunnit med mycket alls.

Fokus för mig har ju ändå varit att vila då jag mådde rätt dåligt sista veckorna innan jul med mycket stress som ledde både till huvudvärk och kraschad mage. Huvudvärken försvann snabb, men magen lever ett eget liv fortfarande. Kanske inte är så snällt att mata den med en massa julmat och godis.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

63,624 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>