En tisdag i slutet av december

Javisst, en sådan har genomlevts idag. Typ. Ju mer lediga vi är, desto piggare är barnen.. och jag är ju i mitt vanliga zombieläge vilket ger en ganska oskön kombination. Att Silvio dessutom jobbade 12-21 idag förbättrade inte mina förutsättningar att få litelugn och ro efter ännu en dålig natt. Dåliga nätter nu beror på en kombination av fyrverkerier och knölig son, i övrigt börjar jag snudd på känna mig pigg.

Nåväl, ungarna ville till skogen så till skogen for vi. Bokhultet fick det bli för det är typ en skog som är lätt att köra till, men nästa gång får det nog bli en annan skog för andra upplevelser. Nåja, vi tog en promenad och pratade om allt och inget där i skogen innan det började bli mörkt och vi åkte hem igen. Typ så. Skönt att kraven inte är så höga.

Nu ska vi ta itu med det där med nyår sedan väntar ju vardag igen, jobb och sådär från fredag.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

63,624 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>