Ett trött gäng

Jodå, nu har vi klarat av det där med kalas. Det blev bra hoppas jag och Victor verkade väldigt nöjd. Strax innan kalaset upptäckte vi dock att  allt godis var borta. Mycket märkligt, det kan ju vara så att vi råkat slänga det, vilket skulle vara sjukt retligt. Men det var bara att stressa till affären och köpa nytt. Ingen fara på taket alltså.

Det var verkligen fullt ös under de två timmarna som kalaset höll på så även om det var roligt var det skönt när alla gick hem igen ;) . Roligast var de två sista barnen som gick hem och artigt tackade för kalset och berömde oss för att vi hade ett så fint hem. Jag tror inte att jag är hemmablind, men fläckiga och ritade tapeter i alla rum kanske inte riktigt är vad jag kallar fint. Nåja, det får bli ändring på den punkten även om jag inte är så hoppfull när det gäller mina barn för när vi pratade om det igår sa Victor: “Ja, då kan vi sätta upp vita tapeter och sen rita och måla på dem…”. Suck!

Tror jag är tröttast för barnen är fortfarande helt speedade och inte riktigt redo för sängen som kallar nu. Tillbaka till vardagen imorgon igen alltså.

This entry was posted in Inredning, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,752 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>