Kalashelg

Imorgon är det kalas för lillskrutten i familjen. Den yngsta i gänget har bjudit hem lite kompisar. Och bjuda hem folk är ju nyttigt ibland för då tvingas man städa klart, annars blir det mest lite halvfärdigt. Och så säkert även denna gång. Varken jag eller Silvio har varit på topp idag så det har varit lite halvsegt, på det två barn som stökar till i högre hastighet än vi vuxna städar. Det är lite ett steg fram och två tillbaka, men det ska nog bli bra ändå imorgon.

Lite nytt har det blivit här hemma. Köksstolarna kunde jag äntligen hämta idag och de blev bra. Till vårt pyttebord är ju typ alla stolar för breda för att det ska gå att klämma in två brevid varandra mellan benen på en långsida så det finns ju såklart drömmar om ett lite större bord, men än så länge har vi vårt lilla pluttbord. Ska bli intressant (och trångt) att duka för kalas runt det imorgon.

Det blev även en ny matta till vardagsrummet, den gamla trotjänaren hade sett sina bästa dagar för längesedan och har hängt kvar på nåder i brist på annat. Idag hivades den dock och en ny inhandlades. Hoppas den nya ska passa bra, än så länge ligger den ute i bilen i väntan på att komma på plats.

Men som sagt, imorgon kalas. Partytutor är inhandlade på begäran av den lilla pojkspolingen och har inte grannarna ogillat oss innan lär de göra det imorgon.

This entry was posted in Inredning, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,720 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>