En vinnare och en shoppingtur

Det har varit mycket senaste dagarna. Förutom det vanliga med jobb har Silvio varit bortrest ett par dagar. Hans jobb tävlade om att vara sjukt bra på det där med kundservice, bra gick det för de vann sin kategori och kan väl anses vara bäst i Sverige på det. I och med det så var ju jag och kidsen home alone i ett par dagar vilket gick över förväntan. Jag fick möblera om lite i mitt jobbschema och det blev lite långa dagar för barnen, men det där klarade vi fint.

Givetvis var det ju på sina vanligtvis lediga dagar Silvio var bortrest så nu har han jobbhelg. Det innebär att jag måste ta med mig barnen på ärenden, tålamodsprövande om något. Jösses vilket liv de för och så undrar de varför de aldrig får följa med någonstans. Nä, ibland orkar jag liksom inte utsätta hela omvärlden för deras outsinliga energi, men idag fick de haka på.

Efter simskolan begav vi oss ut på turné. Vi fick gjort det vi skulle få gjort. En del inköp kändes sjukt tråkiga. Igår hittade jag inte Lovisas termobyxor när jag hämtade på fritids och Victors vantar har varit borta sen i torsdags. Det blev till att köpa nytt. Något jag inte alls vill, hur himla svårt ska det liksom vara att hålla reda på saker? Nåväl, de kan ju inte frysa så jag fick köpa nytt och jag kommer antagligen inte vara helt sparsam med åsikter om det på måndag. Vår vantbudget per år är alltid enorm, osäker på hur många vantar som förvinner egentligen, både vintervantar och lite tunnare höst/vårvantar. Sen får jag ovett från personalen om att barnen inte har vantar. Men jag tröttnar och anser liksom att har jag lämnat typ tre par vantar senaste veckan räknar jag med att det finns. Tydligen inte. Nåja. Termobyxor är ju dock ganska mycket dyrare än vantar så nu är jag lite i uppror. Vi får väl hoppas att de dyker upp igen. Tills dess surar jag.

Egentligen skulle vi varit iväg och köpt nya matstolar idag, jag bokade upp några, men fick sedan sms om att de inte finns kvar (?), men beräknas komma in igen den 27. Lite surt, men har vi klarat oss utan så länge så klarar vi oss nog några dagar till. Kommer de inte in då heller får det ju bli något annat alternativ. När det vankas kalas brinner det ju lite mer i knutarna liksom. Till bara oss själva får vi ihop stolar så vi kan sitta och äta. Vi köpte även några pallar idag för att ha på kalaset som extra sittplatser, men det är ju bara för att ha extra. Nya stolar behöver vi i vilket fall som då de vi har är väldigt trasiga och det är lite fara för liv och lem att sätta sig på dem.

This entry was posted in Barnkläder, Shopping, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

116,727 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>