Så blev det VAB istället

När jag hade jobbat första passet på jobbet kollade jag telefonen och såg att jag hade missat samtal och röstmeddelande från dagis. Ringde snabbt upp igen och fick veta att Victor var dålig i magen och inte hade ätit ordentligt. Det var bara att meddela chefen och istället för rast styra kosan mot dagis och hämta hem den lille mannen. Tycker lite synd om mina jobbarkompisar som redan var underbemannade och nu miste en person till. Nåja, nu blev det som det blev, men annars brukar Silvio få ta VAB när det inträffar eftersom hans jobb inte påverkas riktigt lika mycket och inte sätter kollegorna i skiten på samma sätt, men han satt förmodligen i samtal och hade ju inte heller kunnat svara när dagis ringde.

Nåja, inte så dumt ändå för jag har känt mig seg i veckan så lite vila är okej för min del. Att Victor skulle vara hängig är dock en överdrift, han är hur skuttig och pigg som helst, men är dålig i magen så då ska han ju såklart inte vara på dagis. Nu hoppas vi på snabbt tillfrisknande.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,673 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>