Himla bra dag alltså

Det är inte fy skam att känna att den här dagen, den har inte varit så tokig alls. Det är ju lätt att vardagen rullar på och känns väldigt mycket slentrian och tråkig. Denna dagen är egentligen inget som helst undantag, men den känns ändå bra. Jag börjar känna mig energifylld och peppad så det är väl bara att haka på och hänga med.

Dagen började lite rörigt eftersom Silvio försov sig och det var meningen att han skulle lämna Lovisa på skolan när han skulle till jobbet. Eftersom jag är körkortsinnehavare fick jag rädda upp situationen och köra henne istället. Det gick ju fint det också. Hemma igen packade jag med vad jag behövde under dagen sedan lämnades Silvio på jobbet och jag tog med mig Victor till gymet. Det gick fint det också och den lille busen skötte sig fint. Det finns ett lekrum på gymet och där var han en stund, men sen blev han väldigt kissnödig och lite ledsen så sen fick han hänga med mig och min träningskompis istället, med lite motiverande spel på min telefon fungerade det också.

Efter en jobbdag var det inte fy skam att än en gång hitta ett mjukt paket i brevlådan. Tyger kan man väl aldrig få för många av? ;)

This entry was posted in Företagande, Från soffpotatis till superpingla, Rackartyg, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

116,132 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>