Här var det helg

Det där med att få besök av Victors arbetsterapeut i fredags fick vi avboka då Victor hade den goda smaken att kräkas lite i torsdags. Han mådde bra snabbt efter och än så länge *peppar peppar* har ingen annan blivit dålig. Ny tid inbokad så det ordnar sig.

Silvio har jobbhelg så det är jag och kidsen som hänger. I vanlig ordning har det inte blivit så mycket gjort som planerat, men efter en städrunda i köket tänkte jag sätta mig med symaskinerna och få lite gjort. Dels en maskeradklänning till Lovisa och dels lite annat småpyssel jag ska prova på.

Jag började helgen hurtigt med ett kort, men intensivt Corepass i går på morgonen. Idag har jag rejält med träningsvärk så det tycks ha tagit ordentligt även om jag känner mig lite ynklig idag ;) .

This entry was posted in Från soffpotatis till superpingla, Pyssel, Vardagsliv, Victors hjärta. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

109,498 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>