Såhär mitt i veckan

Jodå, här rullar livet på även om det är sportlovsvecka. Tre dagar har barnen tillbringat på dagis och fritids, men nu är de lediga resten av veckan. Det innebär inte nödvändigtvis att vi ligger på latsidan. På fredag kommer Victors arbetsterapeut på hembesök, det ska bli spännande. Dels ska vi prata om situationen på dagis och dels ska vi få lite verktyg att använda hemma för att få till bra dagar. Med hjärtbarn finns det två huvudproblem, det mest märkbara är orken som Victor behöver hushålla med för att lägga energi på rätt saker. Givetvis är det ju enklare att ha med honom att göra om han inte är trött, och visst tusan är det väl så för alla. Det andra problemet är att hjärtbarn kan ha drag av andra funktionsnedsättningar såsom ADHD, autism och liknande. Det innebär inte att de får någon diagnos även om det inte heller är ovanligt, men dragen finns där och då får vi verktyg för att kunna tackla de problemen också. Jag är jätteglad för detta och extra glad för att vi har en arbetsterapeut som är inriktad just på hjärbarn och har forskat mycket, hon vet vad hon snackar om och har massor av erfarenhet. En liten hjälte i vardagen sådär.

Själv har jag huvudet fullt av idéer på sygrejer jag vill omsätta till riktiga produkter. Ja, jösses, det håller på att koka över här och jag behöver verkligen ta mig tid att genomföra dem för det kan nog bli tusan så bra.

Och det tredje för veckan är att det inte blivit några träningspass, lite ledsamt då jag är så pepp, men när jag mår lite tjyvens med halsont ska jag låta bli så då gör jag det. Det märktes i söndags när jag var på pass. Pulsen rusade iväg något hemskt och gjorde att jag fick ta små pauser och sådär. Inte så kul, men det gick bra ändå och träningsverken jag haft senaste dagarna vittnar om att jag gjorde bra ifrån mig ändå. Inbokad på ett annat pass på lördag förmiddag och nu hoppas jag bara att kroppen är på min sida tills dess.

This entry was posted in Företagande, Från soffpotatis till superpingla, Pyssel, Rackartyg, Vardagsliv, Victors hjärta. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

116,132 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>