28 minuter

Från att jag vaknade till att jag stämplade in på jobbet.

Idag blev det heltokigt. Efter att jag lämnat Lovisa i skolan kände jag att jag behövde en liten tupplur eftersom jag hade supersvårt att somna igår så det blev inte tillräckligt med sömn. Jag ställde in ett par larm på mobilen för att hinna vakna i god tid. Vid något tillfälle vaknade jag till av att Victor kom och knuffade på mig, men jag tänkte att eftersom larmet inte ringt kunde jag vila en liten stund till. Nästa gång han knuffade lite på mig slängde jag en blick på klockan och insåg att den var 11:32. Klockan 12 börjar jag jobba. Så snabbt har jag sällan stigit upp. Victor som brukar vara ganska motsträvig hade väldigt kul åt min försovning och var faktiskt riktigt samarbetsvillig och snabb i vändningarna så jag kunde lämna en glad kille på dagis och stämpla in på jobbet klockan 12. Det är ju då jag börjar, men det är ju trevligt att dels vara där några minuter innan, dels hinna duscha innan och inte minst hinna äta lunch innan.

Nu ska jag göra nytt försök gällande sömn och hoppas att mitt ryggonda går över. Jag har superont i bröstryggen, vet inte om jag gjort något knasigt idag eller om det är förkylning som är på väg att ta över min kropp. Hoppas hursom att allt känns bättre efter en natts sömn.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,838 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>