En dag med lite av varje

Att det var en riktigt fin dag idag har väl knappast undgått någon, kan dock inte säga att jag tog tillvara på den till max, men så är det ibland.

Lovisa hade simskola idag. Hon är inte helt förtjust i det, men jag bara läntar efter att barnen klarar sig lite mer själva i vatten och Victor tokvägrar simskola så jag får ta det lätta barnet och ofta blir det bra ändå och idag klarade hon en grej hon inte klarat innan så vi körde en high five och var glada.

Sen skulle vi köpa lite blommor. Alltså.. Vi har ju typ inga hemma eftersom det aldrig är några som överlever bristen på omsorg eller bastun som uppstår på sommaren, men nu är några köpta. Återstår att se om de får tillräcklig omsorg.

Annars har vi oh:at och ah:at över det fina vädret, jag har utnyttjat det trevliga dagsljuset till lite produktfotografering och sedan blev jag så pepp att jag satte mig och sydde. Ungefär så.

Imorgon tänkte jag prova att jobba, känner mig egentligen inte helt bra, men alltså… jag är dålig på det där med att inte jobba. Får jag ont igen får jag väl gå hem igen, kostigare än så är det inte. Hoppas dock på att det inte kommer kännas något, mer än vanligt alltså.

This entry was posted in Företagande, Rackartyg, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,669 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>