Lördag med klädshopping

Javisst, nu är helgen här på riktigt och den mesta av värken börjar ge med sig. Förutom den i armen, men den har ju hängt med något halvår så den räknar jag liksom med. Efter lite självdiagnosticering anar jag tennisarmbåge.

Nåväl, var idag inbjuden på Me&I-träff. Himla trevligt det där alltså. Är inte överförtjust i barnkläderna, annat än bebiskläderna. Vuxenkläderna däremot är grymma, säljaren är ju också duktig och med sina 100 klädombyten visar hon hur snygga kläderna är på även om de kanske ser lite småtrista ut på galgen. Lite blev det shoppat, en tunika till Lovisa, en T-shirt till Victor och ett par byxor med det passande namnet ‘Perfect pants’ till mig. Skulle gärna handla mer, men får väl tänka lite förnuftigt också och kanske avvakta lite ;) .

This entry was posted in Barnkläder, Shopping, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

116,727 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>