Helgen som gick för snabbt

Tiden går för snabbt ibland, kanske för att jag sovit så hemskt mycket i helgen. Jag var visst lite trött ;) . Dels lite lite sömn i veckan och dels brukar jag bli lite trött av värktabletter. Ryggen börjar dock kännas lite bättre så det är ju värt det i slutändan hoppas jag.

Igår var vi på lite shoppingtur, främst behövde Victor en ny vårjacka. Den han hade gick ju på, men den började sitta lite trångt så det fick bli en ny. På vår och höst brukar jag köra med softshelljacka, den funkar bra i alla väder och skulle det vara lite kyligt räcker det med en fleece under, den är ju redan lite fodrad. Regnställ är lite knepigt eftersom det ofta blir väldigt varmt då de inte är i ett material som andas.

Idag var det simskola för lillfröken. Under tiden som hon hade fullt upp med det gjorde jag vad jag sagt ganska länge att jag ska göra, nämligen simma själv. Såklart funkar ju inte det de veckorna jag har Victor med mig, men idag gick det bra. För att inte ha simmat på närmare 15 år gick det bättre än väntat. För Lovisa gick det också bättre än väntat och det börjar äntligen lossna lite för henne på den nivån hon är nu, hon fick ju vara kvar på samma nivå som förra terminen vilket kändes lite trist, men nu börjar det ta sig så det ska nog gå vägen. Möjligen jag som är lite otålig när det kommer till det där med att simma ;) .

This entry was posted in Från soffpotatis till superpingla, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,742 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>