Imorgon är vi lediga

Inte för att det på något vis innebär att vi kommer att vara sysslolösa.

Det är studiedag för barnen imorgon så jag har tagit ledigt från jobbet. Inte mig emot, eftersom jag jobbar alla vardagskvällar missar jag så mycket av vardagen så jag tar verkligen chansen att få den tiden. Helger är ju liksom helger, men jag saknar vardagen hemma.

Inplanerat imorgon är studiebesök på mitt jobb, dumt att hålla sig borta på lediga dagen. Barnen har länge varit nyfikna på mitt jobb, på vad man gör där och hur det ser ut så det tänkte jag visa dem. Än så länge vet de att det finns paket och truckar. För mig är det kanske inte så mycket roligare än så. Victor fantiserar om att det är en stor presentverkstad och att vi jobbar med att slå in presenter. Jodå, det hade ju inte varit så dumt. Nog för att det är leksaker i väääldigt många av paketen, men det är ju knappast något som vi får ta del av.

Sen ska jag träna. Ett pass. Som jag längtat. “Alla” passen är ju på kvällarna när jag jobbar och på helgerna är det inte så mycket pass så imorgon ska jag allt passa på. Jag hittade några olika jag var sugen på, men valde slutligen Yoga som jag en gång provat på en strand en tidig morgon på Öland och gillade. Hade gärna provat andra pass också, men har inte riktigt det flåset just nu som jag tror behövs. Bättre att undvika nära döden-upplevelser och fokusera på något som får kroppen att må förträffligt.

Appropå kroppen var jag på första sjukgymnastikbesöket idag. Jag var mycket positiv efter det besöket. Jag fick med mig lite övningar att börja med för att hitta styrkan på rätt ställen och mjuka upp andra ställen. Återbesök om två veckor och då blir det även ett träningsupplägg. Spännande. Jag har inte haft så bra koll på sjukgymnastik innan, bara sett det lite under Victors kontakt, men då har det ju handlat om andra saker.

Hursom, nu ska jag krypa till kojs och fortsätta läsa Stalker, usch så obehaglig den är, men det borde jag lärt mig efter att tidigare ha läst de föregående böckerna i serien.

This entry was posted in Från soffpotatis till superpingla, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,741 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>