En sjuk vecka

Alltså, jag har ju verkligen haft roligare veckor om man säger så. Allt började i söndags kväll då jag helt plötsligt kände mig förkyld. Det kändes inte värre på måndagen så  jag åkte ändå till jobbet, men väl där kändes det värre och värre. Jag sa till min chef så fort jag såg honom, jobbade kvar ett par timmar till så att det kunde komma en ersättare för mig och sen åkte jag hem. Det gick ju ändå bra att jobba de där timmarna för jag bytte till mig truckpass, men jag hade aldrig orkat hela dagen. Var förbi apoteket på hemvägen och sen blev det krasch i sängen. Och ungefär där har jag varit hela veckan.

Nu har det äntligen börjat vända och jag hade förhoppning om att jobba på fredag igen. Men såklart så ringde de från Lovisas skola och hon hade kräkts. Jippie! Ingen mer kräks från henne, men hon har feber så när det var tid för dagens lägesrapport med min chef och planer på när jag kunde komma tillbaka fick jag säga att visst, jag börjar må bättre, men måste ta VAB nu istället.

Inte så dumt ändå kanske. För jag hade nog kunnat jobba på fredag även om jag inte hade varit 100% återställd, men nu kan jag ändå vila lite extra och förhoppningsvis bli ännu friskare. Det är jobbigt att vara på mitt jobb med minsta lilla snuva, det är helt klart nackdelen att man ibland sjukskriver sig för saker man kanske inte hade gjort på ett mindre fysiskt tufft jobb. Inte för att lite sjukdom hindrade mig när jag var yngre, men då fanns det ju mer ork och det var lättare att sova på exakt all ledig tid ;) .

Så det är den tråkiga statusen här hemma. Jag är dessutom lite bitter och har ont över en trasig tand. Jag som aldrig haft några hål i tänderna har lyckats bita sönder en tand och det är jäkligt oskönt. Det är ju inget nygjort, utan har med att jag biter ihop käkarna så mycket att göra, men i helgen lossnade en bit av tanden. Det är en tand långt bak så rent estetiskt struntar jag i att göra något åt det, men blir det mer oskönt får man väl kanske dra ut den eller nåt.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,742 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>