Nämen alltså…

Det går sådär bra för oss just nu med sjukdomar. Nåja, inte värre än förkylningar så sett ur det perspektivet är det inte så farligt, mest tröttsamt. I söndags fick Victor feber, han som liksom har feber en gång om året och då efter sitt influensavaccin så att just han fick feber kändes lite märkligt. Jag som redan varit hemma en vecka var pepp på att träffa lite folk, hosta upp slem ur lungorna och sådär så Silvio fick den stora äran att ta VAB på igår eftersom man måste vara hemma i 24 timmar efter feber.

Idag rivstartade vi med mitt besök hos sjukgymnasten klockan 8 på morgonen. Barnen fick följa med och skötte sig fint. När vi kommit hem igen ringde dagis och frågade om Victor skulle komma för om han skulle det var de på utflykt i parken där vi bor så jag kunde lämna där. Väldigt smidigt och så blev det ju lämning en timme tidigare än planerat så att han skulle hinna vara med på utflykten. Skönt för mig som skulle börja jobbet lite tidigare. Nåja, på jobbet hade vi möte och när det var klart kollade jag på telefonen och såg att Silvio hade ringt en massa gånger. Victor var dålig och behövde hämtas…. Efter en tidig morgon hade han varit lite trött och somnat på dagis, de tyckte sen att han var varm och kollade tempen. Den var väl gränsfall, men han fick komma hem. Och då var det ju det där med 24 timmar för någon feber han han ju inte nu så jag sa till min chef på en gång att jag är hemma imorgon på VAB. Lite ledigt mitt i veckan blir det, om inte annat för att hänga med en av de bästa jag vet.

Nu håller vi tummarna för att alla får vara friska, på fredag är det ju planerat att åka till mamma och med tanke på att långhelg hägrar så borde vi rimligtvis göra come back på tisdag friskare och piggare än någonsin.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,675 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>