Slut på helgen

Sådärja, nu var det här med långledigt slut för denna gången och vardagen tar över igen.

Igår var vi hos vännerna i Ingelstad, en alldeles utmärkt eftermiddag och vi kunde snylta lite på deras koncept trädgård. Något som vi verkligen saknar så det är extra kul att kunna vara och leka hos någon som bor i hus och har den friheten.

Idag hade jag och Victor date. För några dagar sedan pratade vi om en film han var lite sugen på att se och eftersom det bara var han som var sugen passade det fint att vi gick själva och att han fick lite egentid med mig. Vi började med att gå ut och äta innan vi tog oss an bion och såg på Home. Första gången vi kollade på 3D-bio och det var ganska ballt. En bra stund hade vi, men sista 20 minuterna började Victor få lite myror i brallan så det var tur att filmen inte var jättelång.

Imorgon blir det hemmadag för resten av familjen. Lovisa har haft lite ont i magen idag så det får bli VAB, hoppas innerligt att det inte rör sig om magsjuka.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,642 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>