Vardag igen

Känns skönt att komma in i rutiner igen. Visserligen är jag fortfarande förkyld så det blir ju inte direkt någon träning, men att kunna vara på jobbet och förhoppningsvis ha friska barn är inte så dumt det heller. Jobbveckan har varit lugn, det är väl fortfarande påsklov på vissa håll i landet så vi har fått kortrasten liten längre och då har vi ju såklart passat på att lapa lite sol.

Redan fredag imorgon och hur skönt det än är med normal vardag igen är det ju få saker som slår att ha helg igen. Hela familjen hemma, bara en sån sak. Vi har visserligen mycket att styra med här hemma. Städa och fixa lite, piffa och få vårfint. Jomen, det ska nog bli bra. Jag längtar mest efter nya tapeter även om det kommer dröja ett tag till. Jag tror äntligen att barnen har funnit sig i att papper är bästa grejen att rita på för väggarn har varit skonade länge nu så jag ser en ljusning och kollar efter tapeter som skulle kunna passa hemma hos oss.

Det var svårt att välja tapeter i samband med renoveringen och det gjordes ju en del dåliga val. Jag insåg inte hur mycket ljus som faktiskt fösvann när glaspartiet i vardagsrummet togs bort. Nu känns det mest mörkt och murrigt här hemma och jag saknar ljus så det kommer bli något som är mer vitt helt klart för att få lite ljusare känsla. Mycket som ska tänkas på alltså, men det är ju ett roligt bekymmer.

This entry was posted in Inredning, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,673 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>