Helgen inledd

I vanlig ordning blir det inte så mycket gjort som det var tänkt från början, men man ska inte förhasta sig utan ta det lite lugnt också.

För någon vecka sedan beställde jag ett par plancher från Fotografiska och idag hämtade jag ut dem samt var iväg och köpte ramar för att hänga upp dem.

 

Mycket nöjd med den biten om jag får säga det själv. De hänger över soffan, en vägg som jag länge irriterat mig på att den varit så kal och ful. Ful är den fortfarande, men inte lika kal.

När jag ändå var ute på tavelramsjakt köpte jag en matta till hallen på Rusta som jag tror ska passa in fint.

Och slutligen var vi iväg en sväng till Grand Samarkand och Stadium då främst Victor behövde nya skor. Båda barnen fick i höstas de där gympaskorna som “alla” köpte och jag måste säga att de överträffat all förväntan. De har hållt bra även för storskoslitaren Lovisa. Hennes passar visserligen fortfarande, men hon var ändå sugen på lite nytt och tufft så hon fick såklart också ett par nya skor.

Länkar finns till samtliga inköpsställen där jag även lånat bilderna ifrån.

This entry was posted in Barnkläder, Inredning, Shopping, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,751 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>