Ett steg fram och så två tillbaka

Det går inte riktigt som planerat här i sjukstugan. Igår kändes Victor ganska fräsch igen, ingen feber natten innan och ingen på hela dagen, bara några få, men jobbiga hostattacker så vi provade skolan idag. Förväntade mig hela dagen att de skulle ringa, men inget samtal. Så kom han hem och somnade, vaknade med massa hosta och feber. Härliga tider. Den här gången får Silvio vara hemma med honom. Inte för att jag på något sätt vantrivdes med att ligga i sängen, äta choklad, kolla på dåliga Netflixserier och lösa livets mysterier med min son, men jag behöver också komma lite hemifrån, prata med andra vuxna om helt andra saker än feber, hosta och vad tusan vi ska äta till kvällsmat.

Lovisa hade skolfotografering idag, det blev inte beställning av porträttbilder, alltså bilderna återspeglar ju Lovisa väldigt bra, men de kanske inte är så roliga att rama in och hänga fram om man säger så ;) . Det blev ju fina bilder förra året som jag ännu inte fått tummen ur att skicka till berörda släktingar, men det får väl komma samtidigt som Victors bilder istället.

Så ligger landet, trötta jag ska strax bädda ner mig och titta på Bonde söker fru. Är väldigt trött, vilket kanske inte är så konstigt efter att ha haft fem nätter som innehållit mer hosta och feberyrande än sömn.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,668 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>