Hej, här är jag igen

Det var ju det där med frekvensen på mina uppdateringar, men när man liksom har blivit hostad på i fyra dygn så har man inte så värst mycket av varken skrivlust eller livslust. Det är Victor som ägnat senaste dagarna åt att vara sjuk, ovanligt nog har han haft en del feber också, men imorgon bär det av till skolan igen, nu är det bara “vanlig” förkylning kvar och den brukar ju bli ganska segdragen så vi provar och ser imorgon. Jag har ju också fått äran att vara hemma och se till att det där lilla sjuka barnet klarar sig, det har gett mig oändligt med tid att ligga i sängen och titta på halvkassa serier på Netflix, såpass att jag längtar efter att jobba imorgon.

I lördags var det dock lite min dag för då hade jag en frisörtid inbokad. Det är inte helt lätt att få tid till min frisör, innan gick det ju lite smidigare när jag kunde gå på förmiddagarna, men nu när jag ska få till det på helgen blir det ganska lång väntetid. Nåväl, jag älskar min frisör så det är väntan värd. Denna gång slutade jag som brunett. Jag vill ju gärna ha förändring när jag går till frisören och håret var ju redan relativt kort så det fick bli färgförändring istället. Jag är väldigt nöjd och kanske har mitt IQ ökat lite nu också ;) .

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,675 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>