Helgen och sådär

Jomen vi har haft det där vi kallar för helg. Eller det som jag kallar barn som är trötta och speedade på samma gång och en mamma som bara är trött efter en jobbvecka. Nåja, det blir väl ordning på det också så småningom, när ungarna blir dubbelt så gamla gör de väl inte mycket annat än sover och går zombiewalk så jag härdar ut under tiden och äter lite extra choklad ;) .

Lönehelg brukar ju innebära lite påfyllning av diverse garderober. Barnen växer och jag krymper så där någonstans behövs det lite nytt. Inget undantag denna gången. Igår var vi hela familjen på stan och det brukar ju liknas vid något slags cirkusevent där det antingen blir helt galet eller inget alls eftersom så fort vi går in i en affär går barnen bananas och tror att de är på en jättestor lekplats så det gäller att snabbt nappa åt sig det man ska ha och betala. Det blir alltså bara barnkläder köpta då det är ganska enkelt att reda ut storlekar. Idag körde jag en egen shoppingtur för att handla lite till mig själv eftersom jag har lite självbevarelsedrift och vet att det inte går att lägga tid på att prova kläder om resten av klanen är med. Mest nöjd blev jag över att jag fyndade en vinterjacka av märket Didrikson som var nedsatt med 1000 kr. Min gamla vinterjacka har ju liksom blivit på tok för stor så det var ett bra köp, det ska ju vara ett bra märke så jag ska nog hålla mig varm i vinter.

Igår var jag och Lovisa på biodate, sist blev det ju bio med bara Victor så det var verkligen Lovisas tur, men eftersom hon inte fört det på tal innan är det inget jag stressat med. Vi kollade på Insidan ut och den var bra och tycker jag och Lovisa.

Nöjd med helgen är det dags att ta itu med en ny vardagsvecka som innefattar föräldramöte på Lovisas skola. Jag kan säga att jag är världens sämsta på att gå på föräldramöten, det är liksom inget jag tar extra ledigt för att gå på, men nu när jag faktiskt är ledig på kvällarna så kan jag ju gå.

This entry was posted in Barnkläder, Shopping, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

109,505 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>