Sissådär 100 år sedan

Det blir inte mycket skrivande här. Jag köpte mig en surfplatta i somras och den täcker mina behov och jag orkar inte blogga från den, men idag när jag ändå var hemma så passade jag på att gå igenom mailen ordentligt på riktiga datorn och då kunde jag passa på att skriva ett par rader.

Vardagen rullar på nu. Barnen tycks ha funnit sig tillrätta i sina respektive skolor och det känns himla skönt. Förra läsåret var en smärre katastrof med barn som inte ville till något av sina dagställen och det var lite stökigt och bökigt på många vis med många extra möten och annat som totalt dränerade mig på energi. När det inte fungerar som det ska med barnen fungerar inte jag heller. Att jag numera är hemma på kvällarna tycks också ha en positiv inverkan och det är säkerligen också en bidragande orsak.

Idag är jag som sagt hemma eftersom Lovisa kräktes i skolan. Nu tycks det varit falskt alarm gällande magsjuka då hon mått bra hela tiden och inte haft några andra symptom heller, men för att vara på den säkra sidan är vi hemma imorgon också. Bra med det är att vi kan fokusera fullt ut på hennes svenskaläxa, unga fröken är ju mer för det där med matte så svenskan är lite kämpig, men vi har gott om tid att ordna med det imorgon.

Helgen som var jobbade Silvio sin sista varannan helg-helg och det ska bli himla skönt att ha honom hemma lite fler helger. Det är verkligen för mycket för mig att rodda helgerna med trötta barn och mig själv som trött så att kunna dela upp oss eller vara två vuxna som tar itu med saker och ting känns som en vinst.

Jag borde egentligen bli mer aktiv här för jag har ju massvis med saker jag vill prata om och visa, egentligen. Så kommer den där slöheten och jag hamnar i sängen med surfplattan och slöläser diverse trådar på facebook. Inte bra för mig ;) .

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

64,525 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>