Åh, dessa hemmakvällar

Igår började jag äntligen med mina dagtidspass. Så himla skönt att vara hemma om kvällarna, timmarna fritid är ju desamma, men det känns ändå som att jag hinner med mycket mer, kanske för att allt inte bara handlar om att stressa sig i säng och sen likt förbaskat vara sömnlös för att man är så uppskruvad.

För att fira det bokade vi in en åka bort-helg om tre månader. Tycks vara ute i god tid. Det började med att Victor var lite sugen på att bo på hotell och då tänkte jag att vi kan ju ta det och åka till Göteborg. Sen blandade jag in Silvio och helt plötsligt var hotell bokat i Trollhättan istället. Göteborg kommer vi ju åka till den helgen och sen sover vi i Trollhättan, kanske träffa lite vänner och sen blir det väl någon sorts hemfärd där vi kanske kan avlägga en visit hos Silvios föräldrar också. Jaja, det blir nog bra det också.

Nu ska den här tröttmössan sova lite för i vanlig ordning ringer väckarklockan 6:30 imorgon, sen ska barn till skolor och jag till jobb. Lite slötittande på Idolaudition i sängen blir det innan jag somnar.

This entry was posted in Resor, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,314 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>