I vardagssnurren

Nu är det verkligen full spinn på vardagen igen. Ryggsäckar som ska packas, barn som ska upp tidigt. Jag som föredrar att vara inne i semestersnurren istället har lite svårt att anpassa mig ;) . Nåja, det blir nog ännu bättre rutiner från och med måndag när jag börjar jobba dagtid istället, det blir naturligare avrunding på dagarna då. Något som är riktigt positivt med att jag börjar dagtid är att Silvio ska plocka bort det där med att jobba varannan helg. Han gjorde ju det som motprestation till att sluta tidigare på vardagarna. Nu kan det ju bli kvällar i veckorna, men det spelar inte så stor roll, det känns bättre att vi kan vara hela familjen tillsammans på helgerna. Någon helg då och då kommer han säkert jobba för det ingår, men det ska bli skönt att slippa ha det så varannan vecka.

Idag slog jag på stort och var på gymet. När jag var i full färd med att lämna Victor i skolan fick jag ett sms från min jobb/träningskompis så det var bara hemma och byta om för att sedan köra intensivt en stund. Vi gjorde en egen liten cirkelträning, lagom avancerat ;) . Bäst är att vara på gymet på förmiddagarna för då är det inte så många där utan man kan bre ut sig och göra lite vad man vill. Fördelen med att gå dit på kvällen är att kunna gå på roliga pass, det har jag längtat efter.

I helgen väntar simskolestart för barnen, Victor har äntligen bestämt sig för att han också vill gå på simskola, när han väl kom på det fanns det tyvärr inga lediga tider på samma dag som Lovisa, men det blir nog bra ändå. Ännu en fördel med att Silvio slutar jobba varannan helg, det räcker liksom att ta med det barn som ska ha simlektion :) .

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,748 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>