Skolstartsdag

Idag var äntligen dagen här, den som Victor längtat efter i ett år och den som Lovisa försökt fötränga ungefär lika länge. Skolstartsdagen! Lovisa fick sällskap av Silvio som var med en stund då det var upplagt för att föräldrarna skulle kunna vara med en stund och när allt kom omkring var det kanske inte så hemskt som hon föreställt sig. Mest av allt ser hon fram emot att lära sig mer matematik för det är hennes favoritämne, läsa och skriva har hon en väldigt ljummen inställning till däremot. Jag hoppas att det bli bra det som blir.

Jag fick äran att följa med Victor som började förskoleklass. Han har ju längtat sen Lovisa började och var riktigt pepp. Första gången på länge han steg upp snabbt och kom iväg snabbt för dagis har han ju aldrig velat gå till. Jag var med under hans första tid och sedan var det dags för mig att åka till jobbet och för honom att vara på fritids. Dock hade han fått gå på en introduktion till då den klasshalvan som skulle ha på eftermiddagen bara hade två elever som dök upp. Jaja, det blir nog bra det också vart det nu leder.

Nu ska den här trötta mamman sova för idag var väckarklockan åter igen ställd på 06:30. Brutalt tidigt, men så ser min vardag ut. Förstå vad skönt att jag börjar jobba dagtid nästa måndag, då passar min dygnsrytm lite bättre till när jag behöver gå upp på morgonen.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,312 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>