Stillsam fredag

Idag blev det heldag hemma med den lille mannen. Det där med kinden har blivit bättre, lite rodnad och svullnad kvar, men klar förbättring sen igår. Lite, lite feber finns kvar också, men jag har en pigg och glad kille idag. Nu när barnen är så stora är de ju ofta ganska enkla att ha att göra med när de är hemma sjuka, han har mest roat sig med att spela spel så jag har fått en fri vilodag.

Lovisa hade pratat med en klasskompis om att de skulle leka idag efter skolan så hon följde med kompisen hem efter skolan och var där några timmar. Bra att få även det friska barnet stimulerat och hon tyckte ju att det var roligt att vara hos någon annan och leka lite. Tyvärr är vi ju ganska dåliga på den biten, dels finns det inte så mycket kompisar som bor nära oss, just denna kompisen bor när och bra och dels jobbar vi lite knasiga tider så det blir ju lätt ganska sent, men när det passar är det ju roligt.

Jag saknar jobbet lite när jag är hemma såhär. Inte just kanske själva jobbet, men att träffa jobbarkompisarna och den sociala biten som det innebär. Jag kan ju inte riktigt slänga käft med barnen på samma sätt ;) . Och idag blir det ju heldag med barnen för Silvio kom bara hem och vilade lite och sen åkte han igen för han skulle på teamfest med sina jobbarkompisar.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,679 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>