Så tar vi en omgång VAB till

Alltså.. Victor är inte så värst bra på att hålla sig frisk och nu var det dags igen. Silvio ringde mig i eftermiddags eftersom skolan ringt så jag fick åka och hämta skruttungen. Han är mest lite hängig och lite lätt febrig, men här hemma är han vid gott mod. Det värsta är nog att hans ena kind är väldigt röd, svullen och öm. Jag skulle gissa på att det är någon slags allergisk reaktion. Han hade varit lite trött igår i skolan och lagt sig i soffan i klassrummet och hade då legat på just den kinden. Läraren trodde att tyget kanske var lite strävt, men det är ju sofftyget hemma också utan att det blir reaktion. Jag funderade på om skolans sofftyg kanske kan vara behandlat med något och då framkom det att soffan är ganska ny så den är ju inte tvättad eller något. Och så mycket kemikalier som finns i tyg.. hua. Nåväl, eftersom Victor inte känner sig svullen i typ halsen eller så utan att det just bara är kinden avvaktar vi tills imorgon och tar då kontakt med vården om kinden fortfarande är som den är.

Det känns nästan som att jag har jinxat det här med sjuka barn, förra vintern pratade jag med lite jobbarkompisar om att mina barn brukar hålla sig relativt friska, att det inte brukar bli så mycket VAB och blir de väl sjuka brukar det hålla sig till helgen då vi ändå är hemma. Som jag fått äta upp det nu… Så jag och unge herrn är hemma idag och imorgon sen har ändå Silvio semester ett tag så uppstår sjukdomar då är det ju inte något direkt problem.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,313 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>