Att ha haft en ledig, men fullspäckad måndag

Idag tog jag och lyxade till det med en semesterdag. Eller lyxade och lyxade, barnen skulle på synkontroll och jag insåg att jag inte ens skulle hinna jobba halva dagen för att få ihop det så jag tog ledigt hela dagen och passade på att ta en sväng förbi frisören på förmiddagen för att färga utväxten på håret. Den där stunden hos frisören var nog den lugnaste på hela dagen ;) . Sen har det bara rullat på med synkontroller, ärenden och slutligen kvällskvist med en febrig Lovisa.

Extremt dålig timing på den där feberslängen må jag säga. Jag ska nämligen gå en utbildning imorgon och på onsdag. Samtidigt har Silvio lovat övertid på jobbet eftersom det ändå inte är hans vecka. Det är som det är med det och tyvärr blir det ju han som åker på VAB imorgon om det krävs.

Snart är det dags att för mig att gå till sängs. Natten bjöd inte på så mycket sömn eftersom helgens vilande gjorde mig väldigt vaken igår plus två barn i sängen som inte bidrog till god nattsömn. Jag hoppas på bättre lycka inatt, känner att jag borde vara lite pigg imorgon när det är utbildning som gäller.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

66,755 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>