Livet rullar på

Inser att det är högst sporadiskt med inlägg här. Och inte för att det var så värst tätt mellan inläggen tidigare heller. Jag funderar på hur det ska bli bättre för egentligen finns ju behovet att skriva av mig, något som jag gör i vanlig dagboksform också. Anledningen till att det blivit så himla sporadiskt här är dels att jag typ aldrig orkar sitta vid datorn utan mest använder surfplattan och dels är det så mycket som jag inte är så värst sugen på att skriva offentligt. För att mitt liv skulle vara särskilt händelsefattigt är ju inte riktigt sant ;) . Så kanske är det dags att ladda kameran och köra en liten nystart här.

Sist jag skrev nämnde jag att Lovisa hade en febersläng och att jag skulle på utbildning med jobbet. Sen dess har jag mestadels varit sjuk. Jag tog mig igenom utbildningen med feber och febervärk i hela kroppen för att sedan vara sjukskriven i en vecka. Ett par veckors hostande på det så har jag först denna veckan känt mig som människa igen och orkat jobba för fullt, de där hostveckorna gick jag lite på halvfart på jobbet.

Förra helgen när jag var barnledig blev det en liten spontanfest med några jobbarkompisar. Det var verkligen välbehövligt att bara umgås avslappnat och ha trevligt. Bästa kvällen på länge och det får baske mig göras om snart igen.

I övrigt försöker jag hitta hem till mitt läsintresse igen, det har ju gått lite segt med det mellan varven och jag har haft lite slut på böcker jag vill läsa. Som en liten present till mig själv införskaffade jag ‘Århundradets kärlekskrig’ efter att ha läst så mycket om den och än så länge är jag inte det minsta besviken. Debatten kring boken är om möjligt ännu mer intressant att följa.

Idag har vi haft en relativt stillsam lördag, det blir ju lätt så efter en intensiv vecka. Imorgon hänger vi antingen med vänner eller drar till skogs, vilket alternativ det blir får vi se imorgon. Känner både behov av att andas skogslukt och att umgås.

This entry was posted in Dagens boktips, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,305 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>