Bildfri söndag

Som om jag orkat sätta kameran på laddning ;) . Men vi har inte hittat på särskilt mycket värt att dokumentera. Jag har varit så himla trött i helgen och sovit galet mycket. Senaste halvårets sömnbrist börjar ta ut sin rätt så jag sover när jag kan sova. Jag som tidigare aldrig haft problem med att sova har ganska stora problem nu och det blir lite för snålt med sömn om nätterna för att jag ska orka med det vakna livet. Nåja, sömnen kommer väl tillbaka förr eller senare tänker jag mig.

Hitta på saker var vi inte så bra på heller, men vi har pysslat på med våra respektive saker så helt händelselöst har det väl egentligen inte varit. Jag passade på att städa bilen, det har ju inte gjort typ senaste året så det var ganska grusigt i den för att uttrycka sig milt. Nu ska bara utsidan snyggas till också, men det får bli en annan dag.

Imorgon väntar vardagen för oss igen, barnen är ju sådär pepp på att gå till skolan. Jag är aningens mer pepp på att gå till jobbet. Inte för att jag på något vis inte tycker om att umgås med barnen, vila och skrota runt eller vad jag nu gör på helgerna, men för att jag saknar att umgås med andra vuxna och prata vuxna samtal. Där fyller ju onekligen jobbet en viktig funktion.

Nu däremot börjar det bli dags för sängen i hopp om att samla lite sömn inför morgondagen.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,311 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>