Laddar för helg igen

Jaja, jag vet att det redan är supersent på fredag kväll, men liksom ja.. helgen är ju bara påbörjad. Jag har haft barnen ganska länge då deras far varit på vift och nu är på vift igen, men imorgon är det dags för dem att flytta fem portar bort för en vecka. Det innebär att jag än en gång fått uppleva tacofredag vilket får mig att fundera på hur man lär barn att gilla typ pizza eller vad som helst som inte är tacos.

Imorgon väntar eventuellt ett träningspass. Jag misstänker att det eventuella träningspasset kommer att bli sjukt jobbigt och bävar redan. Å andra sidan behöver jag verkligen träna för nu börjar jag känna mig svag lite här och där vilket såklart leder till felbelastning och ont. Ganska så dumt alltså.

Kvällen tänkte jag ägna åt att umgås med en fin en. Känns som om morgondagen blir både intensiv och välbehövlig, en bra blandning av det mesta. Nu däremot väntar sängen för natten till idag fick jag inte sova i närheten av så mycket som jag hade behövt, Victor somnade tidigt igår så han var liksom färdigsoven vid 4-5 nånting på morgonen. Hua!

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,740 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>