Åhej

En helg passerar snabbt, för snabbt. Helgen har ändå varit bra innehållandes öldrickning med lillebror, bortgrävande av gräsmatta, plantering och lite annat pyssel och umgänge. Precis som sig bör alltså.

Det tar sig med min lilla kolonilott, i fredags åkte jag och barnen dit efter jobbet och rensade lite ogräs. Barnen tröttnade dock ganska snabbt och jag har ju inte räknat med annat så det gjorde inte så mycket. När barnen var levererade till sin far på lördagen tog jag itu med lotten själv. Kan jag jobba ostört så blir ju mer onekligen gjort. Det börjar verkligen arta sig. Jag har lite gräs kvar att gräva bort och lite fröer som ska i jorden sen är det själva pysslandet som börjar. Under tiden läser jag på så mycket jag kan om odling och sådär, det blev ju lite spontant just i år så det får bli lite som det blir. Jag tror dock att även det kan vara lärorikt så med lite pluggande och egna erfarenheter kan det bara bli bättre.

This entry was posted in Odlingslott, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

62,090 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>