Jag har skaffat en liten trädgård

Jag är lika impulsiv som vanligt, men detta är ändå något jag tänkt på i några år. Jag har länge velat ha en liten kolonilott att kunna leka lite trädgård med för jag saknar liksom det där med trädgård och odla på balkongen har inte fungerat så värst bra. Jag har senaste åren kollat lite på olika föreningar, men sedan har det liksom inte hänt så mycket mer. Tills igår när jag såg att än vän på facebook blivit med lott och glatt meddelade att det fanns fler lediga lotter.

Efter att jag och barnen var klara med jobb och skola för dagen åkte vi för att kolla ut en lämplig lott som kunde bli vår. Egentligen föll jag för en annan som hade både hallon och jordgubbar, men den var så himla vanvårdad i övrigt att jag insåg att jag inte skulle orka få ordning på den just nu. Istället blev det en annan lott som “bara” har lite rabarber, men i övrigt är i fint skick. Lite ska grävas då de dragit om tomterna så lite pyssel är det, men annars ser det fint ut. Barnen var mer vilda än tama under titten och rundturen, de är verkligen pepp på det här med att odla, men jag misstänker att de inte riktigt har tålamod att vänta på att saker faktiskt ska börja växa. Lite fröer har jag hunnit köpa, nu ska jag planera hur jag ska strukturera upp det hela och vad jag mer vill köpa för plantor och dylikt för att det ska bli bra.

En sak är säker – i sommar hittar ni oss på Östrabobacken!

This entry was posted in Odlingslott. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

65,468 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>