Sommarplaner

Barnen har ju ända sedan förra året pratat om det där med att åka till Öland igen. Jag har inte varit helt pepp på tanken på grund av skitdyrt för en pyttestuga och vädret var inte så himla kul. Därmed inte sagt att jag inte gillar Öland och att vi kanske hamnar där på ett eller annat sätt ändå.

Däremot har jag ända sedan jag själv var liten velat åka till Legoland och presenterade därför det förslaget för barnen. De köpte det såklart med hull och hår, de är ju ändå barn och älskar allt som Lego som finns.. typ.

Givetvis behöver vi fylla vår lediga tid med annat också, men detta var ju en nog så god start, eller snarare en avslutning på semestern då vi tar det sista veckan.

Att klura på är hur vi smidigast tar oss dit, jag har ju bara begripigt att vi måste åka skittidigt och att jag tills dess måste lära mig uppskatta kaffe ännu mer ;) . Sen vet jag inte riktigt hur det fungerar med att ha något slags ID till barnen, om man behöver det. Får kolla upp det bättre också, men det ska väl hinnas innan det är dags att fara.

This entry was posted in Resor. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,886 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>