Ett läsår är snart avslutat

Imorgon är det skolavslutning för barnen. Lite trist är att de har avslutning samtidigt, men på olika skolor så vi får helt enkelt dela upp oss. Jag kommer att vara Lovisas utmärkta sidekick. Detta blev bestämt idag då hennes fröken ringde och var lite orolig för hur det skulle gå imorgon då Lovisas humör varit lite svajigt under veckan. Det där hänger ihop med hennes diagnoser och ibland blir allting fel och det får det så jag har sällan hört någon bli så lättad som när jag sa att jag kunde ha 100% fokus på Lovisa imorgon och se till att allt blev bra.

Det känns verkligen helt galet att skolåret redan är slut, det har gått så himla snabbt. Sen jag fick barn har tiden gått snabbare än någonsin. Nyss var de nyfödda och nästa vecka antar jag att de blir myndiga. Typ så snabbt går det.

En vecka på fritids väntar för de små sen får de hela sju veckors ledighet att njuta av, vi får hålla tummarna för bra badväder i år ;) .

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,724 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>