Hejdå veckan som gått.

Jamen nu är det ju söndag och sådär. Helgen har varit väldigt intensiv. Igår (lördag) var det lite aktiviteter med jobbet. Hela eftermiddagen försvann i ett nafs, men det var kul det också. Jag valde att ta det ganska lugnt och drack inte supermånga öl, tänkte lite vuxet att jag ju faktiskt skulle orka med att vara igång idag också.

Så idag var det stora cykeldagen. Eller, ja.. barnen ville ut och öva på det där med att cykla. Något som under åren gått sissådär för att vara positiv. Lovisa har alltid haft väldigt svårt för det, hon sätter upp så mycket hinder för sig själv och på det har hon haft lite trassel med balans och motorik. Idag släppte det dock och vips cyklade hon helt på egen hand. Så himla kul att det äntligen hände. Nu har hon ju en cykel som är på tok för liten, jag har inte riktigt varit sugen på att köpa en ny cykel innan hon behärskat konsten att cykla för det hade lika gärna kunnat bli att hon inte alls ville. Nu är hon ju jätteglad och tycker det är kul så då känns det rätt med en större cykel som passar henne bättre så att hon kan fortsätta cykla och utvecklas.

Nåväl, dags att runda av, imorgon inleds pappavecka så jag lämnar barnen på morgonen sen blir det väl att städa upp i kaoset efter jobbet ;) . Trots att jag plockar som en galning i veckorna är det inget som syns så det är skönt att städa undan när barnen är hos Silvio och sen faktiskt ha lite ordning och reda i en vecka. Jag har inte riktigt tid att stöka, jag jobbar ju mest, eller sover.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,748 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>