Lyckades jag lurade någon att det var söndag idag?

För det är ju bara torsdag ;) .

Nåväl, det är torsdag och jag tänkte ändå att jag kunde skriva några rader. Det har varit en hittills intensiv vecka, att vara utan bil gör ju också livet lite mer hektiskt när det gäller att hämta och lämna barn. Det där som annars går ganska snabbt är nu en massa cyklande och ofrivilligt power walkande. Får försöka lägga lite mer fokus på billetandet framöver.

Mitt i allt detta håller jag ju även på med jobbsökande för att få ihop livet då det blir ändrade arbetstider på mitt jobb. Jag har ju i grunden en tillsvidareanställning på 100% och den behåller jag, men eftersom jag inte vill hämta barnen efter 21:30 på kvällarna kommer jag att behöva gå ner i tid och det är inte aktuellt heller för det blir ju drastiskt minskade inkomster. Visst, det funkar ju en kortare period att ha lite mindre inkomster, men i långa loppet känns det ganska värdelöst.
Min chef, som för övrigt har slutat vara min chef just idag, har dock agerat som en superhjälte i det hela. Han har ju varit mer än nöjd med min arbetsinsats och det känns ju skönt så han har tagit lite egna initiativ i mitt jobbsökande och tjatat in mig på lite olika ställen inom företaget. En av trådarna leder förhoppningsvis till jobb då jag idag pratat med den som är rekryteringsansvarig där på den platsen. Nu gäller det att hålla tummarna och visa framfötterna så att det blir någon ordning på det här.

Snart helg också, på lördag har vi sommarfest med jobbet. Känns lite knasigt att ha sommarfest i september, men det var visst det datumet som var lämpligt. Inte för att det berör mig så mycket, det finns en plan b om vädret skulle vara trist. Det känns snarare kul att det händer lite med jobbarkompisarna och det är ju lite sista festen nu eftersom fler och fler söker efter annat arbete. Det blir nog ingen favorit i repris när det gäller julbord med de där galningarna jag träffar hela dagarna.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,720 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>