Jag hinner inte med

En helg går så himla, himla snabbt. Känns inte alls som att jag hinner med allt som jag skulle vilja göra. Det där med att vila är väl det som jag inte gör så mycket som jag borde, men som jag egentligen behöver. Nåja, det finns väl tid till vila någon gång i livet också.

Det har ju ändå blivit en del gjort. Det största var att jag fick tummen ur och köpte en bil. Efter att ha cyklat i fyra veckor var jag lite trött på den där himla stressen som uppstår när barnen ska hämtas på väldigt kort tid så bil kändes akut. Att cykla i övrigt gör mig inget, jag har nära till jobbet och lite motion har väl aldrig skadat. Som det är nu slutar jag jobbet 17:30, som av en händelse stänger Victors fritids 17:30. Jag har förhandlat mig till lite dispens där, men samtidigt stänger Lovisas fritids klockan 18 och vid det laget bör jag ju hunnit hämta Victor och transportera oss till Lovisas lokation. Jamen ni ser, väldigt lite tid och stressigt. Visst, det finns ju alternativet kvällsfritids på en tredje plats, men det känns onödigt att krångla med det också. Nåväl, bil alltså. Egentligen är jag ju ute efter en annan bil, en som är någorlunda billig att köra och förhoppningsvis håller länge. Nu köpte jag en törstig rackare, men planen är att bara ha den tills jag hittar vad jag egentligen vill ha. Nu slipper jag stressa med bilköp och kan invänta rätt bil istället för jag kan transportera mig under tiden.

Med en bil blev det ju självklart att åka till kolonilotten. Där har jag ju liksom inte varit på…. länge. Vi kan väl säga som så, den var ganska igenvuxen av ogräs, men efter en hel del rensande igår och idag så börjar den arta sig. Nu börjar det bli höst på kolonin, så det är mer fixande inför vintern som väntar. Rabarberna ska flyttas lite, hallonen ska få nya stöttor efter att ha vuxit till sig, jordgubbsrevorna ska snyggas till och kryddorna ska tas om hand. Återstår gör även Victors majs som faktiskt tycks producera lite kolvar, de behöver växa till sig lite mer innan skörd dock.

This entry was posted in Odlingslott, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

62,088 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>