Lazy sunday

Idag fick det äntligen bli en sån där lugn dag. Det var kanske dåligt timeat med vädret då det var superfint och soligt höstväder så jag hade ju tänkt mig lite uteaktiviteter som att höstfixa min kolonilott och byta till vinterdäck på bilen. Men idag tog orken slut så det fick bli vila, jag som kände mig pigg på förmiddagen blev supertrött sen. Och så är det väl, behöver kroppen vila så behöver den oavsett väder. Dock läste jag att det ska komma vinterväder i veckan så däcken hade ju behövt komma på.

På kvällskvisten skulle vi på spökrunda. Victor hade fått en lapp om det i skolan och var superpepp. Så vi gick dit och det var fint ordnat och så, de anpassade skrämselnivån efter ålder på barnen. Victor som är rädd både för mörker och höga ljud gillade det inte och även om de skrämdes snällt ville han snabbt ut igen och var ganska ledsen. Han påstod att han sett en läskig clown. Inte för att jag eller Lovisa såg någon, men ändå. Nåja, avbruten runda och lte tröst. Ut och jaga lite pokémons på hemvägen och sen är allt bra igen, hoppas att lillskrutt vågar sova sen.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,866 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>