Det är liksom fullt upp

Ännu en sån där fullspäckad lördag är avklarad. Alldeles för tidigt i morse tvingade jag mig att stiga upp för jag hade bokat ett bord på barnloppisen. Att få med sig två lördagströtta barn var första utmaningen. Att underhålla samma lördagströtta barn i 4½ timme var en ännu större utmaning, men det gick det också. Jag var bra trött efter den upplevelsen, men ändå skönt att det gick lite plus. Barnen ville ju såklart passa på att köpa lite saker de också när det ändå fanns lite att fynda.

Efter det där med loppisen plockade vi upp Silvio som skulle hämta sin katt han skaffat sig. En så himla lugn och fin katt, den var inte alls orolig eller något i bilen utan la sig tillrätta och somnade på hemresan. Lovisa var väldigt glad över att få ett husdjur så det kanske är något positivt för henne under hennes pappaveckor, en liten kisse att mysa med. Innan vi hämtade katten skulle det ju kommas på ett namn. Första förslaget var Henrik. Kanske inte ett typiskt kattnamn, det omformulerades till Sten-Henrik för att slutligen utmynna i Bowser.

Kvällen har varit ungefär som man kan förvänta sig av en kväll efter en lång och intensiv dag. Trött mamma och trötta barn. Nu tänkte jag ge mig på det där med att sova. Imorgon är inget inplanerat under dagtid och det ska bli så himla skönt. Jag siktar främst in mig på sovmorgon, längtar som attan efter att få sova ut. Hur det blir med den saken återstår att se för det kliar i näsan och jag nyser en del så kanske att en förkylning ligger och lurpassar.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,747 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>